Nå har vi trukket vinnerne av utrullingskonkurransen!


I slutten av mars og begynnelsen av april rullet vi ut all Harmoni malerverktøy i MAXBO-kjeden. For å få en så vellykket lansering av så mange produkter på en gang, er vi alltid avhengig av godt samarbeis med dere i varehus! Derfor arrangerte vi en konkurranse hvor kriteriene var å bistå best mulig, slik at utrullingene og spacing i butikk skulle gå smertefritt. Vi har kåret mange vinnere, under litt forskjellige kategorier. Premien er en tur til fabrikken i Sverige i November.

...les mer...

Her er en liten oppsummering av prossessen fra Frank i Day System:



"I slutten av mars og starten av April kastet vi oss på sadelen med kamp mot klokka. Penslene og rullene hadde vært en stund på lageret og butikken stod og trippet. Innredning var på plass (mye logistikk måtte til !!!) Solen skinte over hele Sør Norge og det ble satt varmerekorder. Spørsmålet mitt hele tiden på veien var "var innredning på plass og ikke minst var varene der? BLIR DET BOMTUR?"
Andre steder som i Møre og Trøndelag var regn og snø om hverandre. Flom og omkjøringer. Det ble mange km og lange dager.
Men...

Her var det så mye positive mennesker som var godt forbedret. Noen hadde satt opp innredning selv. Noen hadde til og med gjort hele jobben. Andre steder var alt klart sortert ferdig. Det var bare å henge opp. På et sted ble alt hengt opp på 23 min. Noen var ikke like heldig. Våren og kunder hadde kommet. Butikkene var fulle av vinterorde som skulle plasseres. Som alltid; Julekvelden på kjærringa. Det ble litt mye. Og der dukket vi opp. Det gikk bra i de fleste tilfeller. Mens andre var litt lite forberedt. Totalt gikk dette veldig bra. Klage kan vi ikke gjøre. Dere var veldig hjelpsomme. Tusen Takk skal dere ha!!!!! Det å velge vinner har ikke vært lett. Det gikk på små ting . Veldig mange nære, og valget var vanskelig. Tilslutt måtte vi til og med plukke ut 12 vinner- ikke 10 som annonsert. En del av dere som ikke nådde helt opp, vil få besøk og med det følger 10 Flax Lodd! Vinnerne er..."

Vi har valgt å kåre vinnere i forskjellige kategorier, sett "tidenes" foran kategoriene, f.eks Tidenes Uheldigste" osv. Se også Franks kommentarer til de forskjellige kåringene under.

"Tidenes..."



 

Hyggeligste: IDÉ BYGG



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Her ble jeg tatt imot med rød løper og en kopp kaffe. Veldig hyggelig!"

______________________

 

Uheldigste: KARIHAUGEN 

"De fikk alle vinterordre inn på samme dag, i tillegg til mye sykdom blant ansatte, og en som måtte reise hjem til sykt barn. Kaos! Og i tillegg dukket jeg opp og skulle sette opp hylla. Men de fikk det til!"

_______________________



Raskeste: OLE DEVIK  

 













 

"Aldri har varer blitt hengt opp så raskt! Jeg hadde 10 armer den dagen. Tok 25 min!"

_______________________

 


Mest positive: MYSEN

 

"Når man har OBS Slitu utenfor døra som dumper priser, var det lett å bli positiv når det kommer noen varer som vil bidra godt i kassa!"

 

_______________________


 

Mest engasjerte: GJERDRUM

 

"Her skulle det ikke spares på plass når det kommer til Harmoni! Et felt var ikke nok- her ble det eksponert mange steder i butikk pluss to felt, i tillegg til et stort Harmoniskilt som henger over malingsavdelingen. Godt engasjement!"

 

_______________________



"Satsning": KONGSVINGER/LIER/IDÉ BYGG

 

"Å satse betyr å tenke på markedet og ikke minst møte dette. Disse butikkene hadde tenkt godt på dette i forhold til plassering og eksponering i butikk, i tillegg til generell holdning til Harmoniverktøyet. Blir spennende å følge med videre!"

_______________________

 

"Come back": HVAM

 

"Store utfordringer i begynnelsen med varelager o.l. Men når det først var på plass så smalt det!!!!"

_______________________

 

 

"Stormarked": HAMAR

 


"Fin plassering. Ryddig butikk. Oversiktlig. Mange plasseringer rundt i varehuset."

_______________________

 

 

"Lillebror": HURDAL

 


















 

"Liten butikk med klare mål. Harmoni for alle penga!"

_______________________

 

"Plassering": FLISA/ÅLESUND

 


                               Ålesund


"Vakker plassering. Synlig og tydelig. Kunne ikke vært bedre!"

_______________________

Turen går til Bankeryd i November 20-21



Vi kommer tilbake med mer informasjon om ikke lenge!

GOD SOMMER VIDERE:)

Ingen kommentarer: