Nytt gulvsortiment 2012


Det nye gulvsortimentet betår av nyheter innen laminat- og parkettvarianter. Vi har plukket ut fire nye laminatvarianter, og en ny og fresh parkettvariant.

Laminat: vi har beholdt kun èn av de eksisterende gulvene; nemlig "Elegant Oak" (i midten). Den selger veldig godt idag, og vi ønsker dermed ikke bytte den ut. I tillegg har vi valgt en lekker 1- stavs "plank"-laminat, som har matt finish, men har glans i strukturen så den ser oljet ut. Veldig fin! Vi har også valgt å satse på flislaminat igjen, men nå i nytt format; nemlig 30x60cm. Dette formatet er helt riktig i tiden, veldig mange kunder ønsker nå store flis på gulvene sine! Den har en veldig naturlig look, og strukturen er skremmende lik stein i virkeligheten! Disse tre variantene blir liggende i basissortimentet.

I tillegg har vi plukket ut et "Utvidet sortiment", som også blir liggende på Fossum. Disse blir ikke liggende i basis, da ikke alle varehus har plass til så mange forskjellige typer. Men til dere som har plass/lyst/tru'a, er det fritt frem!
Dette er to "trendy'e" varianter  som kommer til å bli veldig populære. Disse to gulvene krever dog litt mer i salgsituasjonen, det kan lønne seg å legge gulvet i en utstilling e.l. Med bare en prøve kan de se litt for spesielle ut, men når de ligger flere kvm blir det et helt annet, roligere inntrykk.

Gulvene kommer til Fossum om ca 6 uker.




Parkett: i tillegg til Eik'en vi har idag, kommer nå en hvitlasert eik inn i sortimentet, den skal hete "Eik Hvit Mix".
På messa viste vi den nye parkettvarianten, og på bildet under ser du hvordan vi eksponerte den på standen.





Og her er et miljøbilde på "Eik Light Brushed" (Eik plank laminat) fra leverandøren

____

Og her er et miljøbilde på "Eik Hvit Mix"-parkett fra leverandøren:

1 kommentar:

Kenneth sa...

Hei Natalie.

Jeg har tenkt å pusse opp en hele etasje med Eik Hvit Mix parketten, men sliter litt med fargevalg på veggene. Sens sin bomull tror jeg blir hvertfall ett alternativ. På bildet over, hvilke farge er det på veggen der ? Nesten så den ligner på den jeg hadde tenkt :)