MALERVERKTØY- lansert på messa...


Vi presenterte den nye satsningen innen malerverktøy på messa, og fikk fantastisk respons fra dere ute i butikk. Det var kjempemoro! Det har vært en lang prosess, men nå er vi spent på lanseringen, er ikke veldig lenge til! Vi satser på at alle har verktøyet ferdig spacet til sesongen starter i april.

Vi er gode på å selge malerverktøy i MAXBO- men vi selger langt i fra malerverktøy til hver eneste malingskunde. Mange sier de har malerverktøy hjemme. De fleste kommer hjem og drar seg i håret over den stivnede penslen som har stått i vann i 3 mnd. Noen stikker da innom en lavpriskjede og kjøper et billigsett som de kan kaste når de er ferdig. Hvordan kan vi bli enda bedre på dette?

Tanken bak å lansere malerverktøy innen Harmoni, var å kunne tilby flere prispunkt til kundene våre. Vi har lekkasje til lavpriskjedene- ikke alle kunder er villig til å betale mye for en pensel. Nå har vi et bredere sortiment innen malerverktøy, og flere alternativer til kundene våre. Vi virker mer spesialiserte på malerverktøy, og kunden vil huske på dette neste gang de skal kjøpe en god pensel. "Hos MAXBO har de godt utvalg".

Her er de to nye seriene:


Classic:
En allround penselserie bestående av 3 innvendige og 3 utvendige pensler. Noen rulletyper også. Rimelig og godt alternativ til lavprisvariantene våre, og konkurrentende lavpriskjeder.



Premium:
En høykvalitets penselserie bestående av 9 innvendige og 6 utvendige pensler. Flere rulletyper også. Relativt rimelig i forhold til markedslederen vår, og godt alternativ til kunder som ikke er villig til å betale mer for malerverktøy. Prismessig sammenlignbar med Perfect (litt rimeligere faktisk), og kvalitetmessig på høyde med Ultimate.

Ingen kommentarer: