Kjøkkenkurs



Onsdag og torsdag denne uken holdt vi kjøkkenkurs på Rica Hotel på Helsfyr i Oslo. Mange deltakere var med; både leverandører, fra hovedkontoret og fra varehusene.Første dagen lå fokuset på leverandører og sortiment. Dag to var den store salgsdagen. Vi hadde invitert Morten Brandt fra Euro Business School, som flere ganger har blitt kåret til en av Norges beste foredragsholdere. Det fikk vi virkelig oppleve!



Første dagen lå fokuset på leverandører og sortiment; med masse spennende produktnyheter, litt produktinfo, oppsalgsmuligheter og generelle salgstips. Når det gjaldt sortiment, hadde vi en god dialog rundt sortiment og logistikkløsninger. Her blir det spennende å følge med videre! På kvelden tuslet vi bort til BSH sitt showroom, og fikk en liten gjennomgang av deres nyheter og generell info. De hadde leid inn to kokker, og vi lagde en tre retters meny- som vi spiste sammen etterpå. Kjempegodt og veldig hyggelig!

Dag to var den store salgsdagen. Vi hadde invitert Morten Brandt fra Euro Business School, som flere ganger har blitt kåret til en av Norges beste foredragsholdere. Det fikk vi virkelig oppleve! Med masse energi, erfaring og humor, hadde vi en kjempemotiverende dag med komikongen selv. I tillegg til mange spennende salgtips og metoder, utfordret han oss i å tenke nytt rundt kjøkkensalg. Han presenterte en helt ny tankegang rundt selve salgsprosessen, alt for å gjøre det enklere for dere. Og ikke minst KUNDEN. Her fikk vi viktige verktøy rundt det med å hjelpe kundene å ta beslutninger, og i tillegg gi dem en god kjøpeopplevelse. Dette har jeg virkelig trua på!



Den vakre Christina fra markedsavdelingen ga oss litt informasjon om markedsplanen for 2012.

Geir fra Nibu presenterte en del spennende nyheter innen blandebatterier og vasker. I tillegg informerte han om ekstrautstyr som har blitt en viktig del av salget- vaskesonen har nå også blitt en viktig arbeidssone!


Masse spennende nyheter innen induksjon ble presentert. Nå skal folk ha de bredere og bredere- og det kommer i tillegg fler og fler touchfunksjoner! Ikke lenge til det blir integrert en ipad i induksjonen, tipper jeg...

Henning viser oss andre spennende nyheter!


----

MEN, nå skal det lages mat!



Kokken viser oss hvor perfekt stekt kalven var etter å ha stått 11 timer i dampovnen..



Her lærte vi mye, så det gjaldt å følge med... med noe godt i glasset selvfølgelig!




 Det var ikke noe smørkrise på BSH kjøkkenet denne ettermiddagen akkurat...


Alle fikk prøvd seg litt!




Pass fingrene!

-------------

SAMTIDIG, på det andre kjøkkenet...


...ble det laget dessert!


Flinke damer:)





-----

Så må man spise maten også, da:)

Buon appetito!


Indrefilet av okse og kalve entrecote- luksus i hverdagen!


... og ikke minst denne fantastiske sjokolademoussen! Nydelig!!


Alt i alt et VELDIG vellykket kurs- jeg hadde det veldig hyggelig, og i tillegg lærte jeg masse nytt. Og ut ifra evalueringsskjemaene ser det ut som om dere er helt enige!

Tusen takk for to begivenhetsrike dager!
-Natalie

2 kommentarer:

Linda sa...

Supert kurs! :) Tusen takk for to flotte og innholdsrike dager! Nå skal tankene samles og settes til livs! :)

Natalie sa...

Så bra! Mange som var veldig motiverte etter kurset, så blir spennende å følge med på tallene fremover:)