MALERVERKTØY- nå endelig i varehus!



Nå har de første varehusene fått opp malerverktøyet fra Harmoni, og det ble veldig bra! Frank og teamet hans jobber hardt for å få dette ut til resten av varehusene i disse dager, så gjør dere klare ute i butikk! Legger ut bilder av de forskjellige ferdige feltene fortløpende, så kan dere se hvordan de andre varehusene har løst det!

Vi kjører en "utrullingskonkurranse", hvor de varehusene som imponerer mest i forbindelse med utrullingen, får bli med oss til Stiwexfabrikken i Sverige. Jeg var der i høst, og det var kjempespennende. Jeg lærte masse, og må si jeg ble imponert når jeg oppdaget at det faktisk sitter folk og håndlager flere av penselvarianetene våre! Dere får se hele prosessen- alt fra å velge ut bust, til de setter på emballasjen. Veldig lærerikt!

Varehuset i Nittedal var de første som fikk malerverktøyet i forbindelse med åpningen der den 15.mars. Syntes 90-feltet passet veldig godt ved siden av fargebarene, og Jordans malerverktøy- tror de kommer til å spille godt på lag. Her kommer flere bilder fra dem:

Nittedal:






Gjerdrum:


Alnabru:


Hamar:



Jevnaker:


Kongsvinger:

(beklager dårlig bildekvalitet)

Lillehammer:


Mysen:


Harestua:


Sørumsand:


Torper:


Ole Deviks vei:


Karihaugen:


Idèbygg:
Her ble Frank tatt imot med rød løper og kaffe! Det er virkelig noen som har skjønt at det er konkurransetider:) Dette liker vi! 





Horten:


Lier:

Notodden:


Nøtterøy:


Stokke:


Tjøme:

(ikke ferdig da bildet ble tatt- de omgjør avdelingen)

Ødeby:


Ålesund:



Holmen:



Fredrikstad:

 

Rybom:

Hurdal:


Selbu:






Ingen kommentarer: